2011-02-14

Blog megint

Most adott az idő és a lehetőség, hogy blogot írjak. Nem volt unalmas a szeptember óta eltelt idő, de mivel máshol vezettem naplót itt most nem részletezem. Egyszer talán ide is belinkelem, nehogy bárki lemaradjon J
Ami aktuális az sokkal érdekesebb, pl.  lett munkahelyem, egészen hasonló ahhoz, amit elképzeltem magamnak. Hogy mennyire biztos, az majd kiderül, érzéseim szerint eléggé ingatag ez a pozíció. Mindegy, nem jósolgatok, főleg rosszat nem.
A magánéletem kusza – ahogy ez nálam lenni szokott – gyűlnek ám a tapasztalatok és velük a védőfalak is. Csak hogy szemezgessünk az utóbbi 4 hónap egy-két randit megért tévedéseiből: volt a szívbeteg, aki huszonévesen eldöntötte akármit is tettek-tesznek érte az orvosok ő bizony kb. 15 évig haldokolni fog. Aztán a sikamlós Halak, aki valamiért azt gondolta nem kell sem találkoznunk, sem beszélgetnünk egy kapcsolathoz. Pedig vele el lehetett volna képzelni valamit, értelmes és szenvedélyes pasi, de hiába. Utána életem egyik legviccesebb találkozója következett, egyszer bemásolom amit a másik naplóba írtam – sokan röhögtek rajta. Szilveszterkor egy szépfiúval randiztam, tetszettünk egymásnak… és ennyiben ki is merült a történet. Azért próbálkoztunk 3 hétig, hátha jó lesz, de nem lett. Ebben az érzelmi dermedtségben senki sem tud megérinteni. Pedig azóta is akadnak többféle kóbor lovagok, és engem egyik sem érdekel. Komolyan. Megint jó egyedül lenni, ugyanis ha olyan pasival kell lennem akit nem tudok szeretni csak ingerült vagyok, folyamatosan védekezek, sarokba szorítva érzem magam, főleg ha a másik nagyon ragaszkodik hozzám. Nah, egyelőre ennyi, majd folytatom később.

0 megjegyzés: