2007-04-20

Ami idegesít - 2007.04.18.

Legjobban attól megy föl az agyvizem, hogy naponta százszor megkérdezik, mikor indulok? Hát azt én is szeretném tudni. Ezért idegesít. Csalódott vagyok. A cél az lenne, hogy minél hamarabb mehessek, és ehhez már csak a "fuvar" hiányzik. Vagyis leginkább a fuvar. Azt hittem, két hét alatt tényleg találnak nekem autót, de úgy látszik, ez nem az a két hét volt. Valahogy kezdem elveszíteni a hitem ebben a dologban. Nem a Camino-ban, az teljesen rendben van, csak a kiutazás necces. Mégis repjegyet kellett volna vennem decemberben. Jobban kellett volna bízni az égiek támogatásában. Az volt a kifogásom, hogy nem voltam biztos az időpontban, nem akartam fél évre előre tervezni, az túl statikusnak tűnt, új korlátnak. Egyben a lehetőség is adott volt, hogy megkaphassam a maximális támogatást. Ez van, remélem hamar megoldódik.
A következő idegesítő dolog a kétszínűség. Letaglóz, milyen gyakran találkozom vele, oka nyilván a vágy, hogy megefelejenek másoknak. Na de hogy valaki pont nekem akarjon megfelelni! Pont így??? Ettől aztán minden bizalmam oda. Amikor valaki elmesél egy sztorit próbálom róla lebontani az önfényezés köntösét, és csak az események lényegét figyelem, az emberi reakciókat, amik megmutatják, hol is tartunk éppen. Ebben a témában volna mit kifejteni, most mégsem teszem, mert bántó lenne mások számára. Maradok figyelő.
Mi idegesít még? Akad néhány, pl. a tehetlenség (asszem erről már a soknál is több bejegyzést írtam), ami a nadival jelentősen csökkent. Aztán ott van még a saját egom, ami elég rafinált, hogy ne tudjam csak úgy egyszerűen kicselezni. És most lett egy újabb érdekesség: a telefonszámom valaha egy K. F. nevű hapsié lehetett, mert ahogy Otin Mártikát keresik, rajtam ezt az embert. Ráadásul a bankszámla értesítőit is én kapom...

1 megjegyzés:

merci írta...

Nem tudom, hogy a többiek miért kérdezgetik ugyanezt, én azért, mert tudom, milyen izgalmasak az utolsó napok és kiváncsi voltam, mi a helyzet. Nem is gondoltam arra, hogy neked olyan lehet ez, mint a terhes nőknek a standard kérdés, a mikorra várod? szal, meg tudom érteni (ezúttal már most elkezdődött, pedig van még kb fél év addig)